MI_632__710px

Den perfekta hjälpredan

Viking iMow, den perfekta hjälpredan.

Modellerna heter MI 632 och MI 632 P. MI 632 klipper ytor upp till 3000 m², och MI 632 P klipper ytor upp till 4000 m². Båda modellerna jobbar efter ett klippschema som du bestämmer. Efter detta kommer iMow anpassa körhastighet och laddtid för att få ett så bra resultat som möjligt på kortast möjliga tid.

Varför välja iMow?

Alltid på sin vakt, sensorer och stöldskydd

iMow är utrustad med ett antal olika sensorer och naturligtvis ett stöldskydd. Försöker någon lyfta upp eller ta i maskinen under gång stannar den direkt. Du kan dessutom ställa in en personlig kod så att en stöld blir helt meningslös.

Avtagbar styrkonsol med ljus LCD-display

Behöver du göra någon justering , köra din iMow manuellt osv. är det enklast att bara lyfta ut styrkonsolen. Du gör allt utan att behöva stå böjd över maskinen, mycket bekvämt. Ännu enklare blir det tack vare den ljusa LCD-displayen där allting syns lika bra oavsett sol eller om det är mulet.

Dubbelsidig kniv

iMow har en dubbelsidig biokniv som finfördelar gräsklippet och återför det som fukt och näring. Varje gång kniven stannar byter den rotationsriktning vilket gör att det blir ett jämnare slitage och den håller mycket längre. Din iMow säger till när det är dags att byta kniv. Och det gör det enkelt, helt utan verktyg!

Enkel och intuitiv meny

Menyn i din iMow är huvudsakligen uppbyggd med bildspråk och där text finns är den stor och lättläst. Den har testats och återigen testats av en noga utvald panel och är till stor del självförklarande.

Goda grannar – störningsfri signal

Att ha en robotgräsklippare blir allt vanligare. Det finns många olika modeller – men gemensamt för dem alla är att de arbetar med en slinga och en signal. Din iMow är utrustad med en störningsfri signal och håller sig till sin slinga och sin dockningsstation. Den varken konkurrerar med eller störs av dina grannars robotar. Och eftersom den dessutom är mycket tystgående är den helt enkelt den perfekta grannen.

Klipphöjdsinställning i 15 steg

Med en enda stor vridknapp på ovansidan ställer du enkelt in klipphöjden. Du kan ställa in den i hela 15 steg mellan 20 och 60 mm.

Priser:

iMow 632:        19.900:-

iMow 632 P:    23.900:-

 

Välkommen in!

Kommentarer är avstängda.