byggnation-160908

Nybyggnation ”Vallens” Hyreshus

Just nu uppförs 8 alt. 10 lägenheter i centrala Sätila. Lägenheterna kommer att ligga på gångavstånd till allt Sätila har att erbjuda. Sätila är en expansiv ort och kan i dagsläget erbjuda: 3 förskolor, skola 1-9, vårdcentral, tandläkare, sjukgymnast, bank, livsmedelsaffär, restaurang, gym, blomsteraffär, frisör, spa, byggbutik, bensinstation m.m. Utöver detta har Sätila en underbar natur att erbjuda och ett rikt föreningsliv. Sätila ligger också på ett pendlingsavstånd till Göteborg, Borås, Varberg och Kungsbacka.

På grund av en överklagan så vet vi i dagsläget inte om vi kommer att få bygga 8 eller 10 lägenheter. En planändring är inskickad till byggnadsnämnden. För lägenheterna A-H är preliminär inflyttning 2017-03-01.

Alla lägenheter kommer att ha egen uppvärmning för att själv kunna påverka uppvärmningskostnaden. Varmvatten och sophämtning ingår. Fiber kommer att finnas indraget i huset, därifrån kan man få bredband, telefon och tv. Telia kommer att vara tjänsteoperatör och man beställer de tjänster som önskas själv. Parkering kommer att finnas i anslutning till huset. Möjlighet att göra vissa tillval kommer att finnas såsom färg och tapeter.

Du kan ladda hem ett prospekt via länken nedan. Där finner du planritningar, storlekar och hyresnivå. Är du inte med i vår bostadskö kan du registrera dig under fliken ”Bostad”

prospekt-vallen-160906

Har ni frågor eller vill anmäla intresse till lägenheterna kan ni skicka ett mail till jorgen@satilabygg.se. Skriv med dina uppgifter och vilken lägenhet det gäller.

Kommentarer är avstängda.