gräsmatta 2

Vilka fröer?

Gräsfröer

 

Villa Classic: Weibulls populäraste gräsfrö med dem rätta egenskaperna. Villa Classic är snabbgroende, slitstark och ger en väldigt tät och fin gräsmatta.

Gräsblandningen är rödsvingel, ängsgröe och engelskt rajgräs.

1 kg: 99 kr

3kg: 275 kr

 

Extra Green: Ger en tät och fin gräsmatta som tål det mesta. Passar sig perfekt för dig som har robotgräsklippare då färre klippningar krävs, vilket i sin tur leder till förlängt liv för din klippare.

Gräsblandningen är rödsvingel och ängsgröe.

1 kg: 149 kr

3 kg: 398 kr

 

Renovera: Renoveringssats för trötta och skadade gräsmattor. Innehåller snabbgroende kvalitetsgräsfrö och allsidig växtnäring.

Gräsfröblandningen är 600 gram rödsvingel, ängsgröe och engelskt rajgräs och 400 gram NPK växtnäring.

1 kg: 129 kr

 

Fritidshus: Ger en gräsmatta med låga näringskrav och hög torktolerans som klarar skuggiga lägen relativt bra. Växer ganska lite på höjden så färre klippningar krävs. Klarar även bräckt vatten.

Gräsfröblandningen är Rödsvingel, hårdsvingel och rödven.

1 kg: 115 kr

3 kg: 339 kr

 

Hammenhögs: Ett gräsfrö liknande Villa Classic men lite billigare. Är snabbgroende men ger samtidigt en fin gräsmatta. Gräsblandningen är rödsvingel och engelskt rajgräs.

1kg: 79 kr

3 kg: 219 kr

 

Green steps: Ett paket för hela processen. Från att få bort mossan till tät och fin gräsmatta.

Steg 1:  På våren börjar mossan växa redan vid 4 grader. Då är det dags att bekämpa den med hjälp av stoppar mossa. Mossan kommer då svartna och dö, bara att kratta bort.

Steg 2: Så nytt gräs på kala fläckar och stöd så vid behov eller om du vill ha gräsmattan riktigt tät.

Steg 3: Tillsätt näring. Enklaste sättet för att få en grönare gräsmatta är att gödsla den när den kommit igång att växa. Super Gramino innehåller långtidsverkande gödsel och behövs därför bara användas två gånger per säsong, en gång på våren och en mitt i sommaren för fortsatt god tillväxt.

149 kr

 

Kommentarer är avstängda.