Belysningskampanj

29 oktober – 17 november

Lys upp med ljus i mörker. Hos oss hittar du allt från ljuskällor och armaturer till sladdar och timers. Sista delen innehåller erbjudanden från vår Serviceverkstad som är med inriktade mot skogs- och trädgårdsvård. Det visar kanske ännu tydligare vår bredd här på Sätila Bygg?!

Nedan följer utvalda varor som vi i Butik, Brädgård och Serviceverkstad gärna vill lobba extra för. Välkommen in till oss på Sätila Bygg!

Ljuskällor från STAR trading

Nu har vi fått in flera nyheter från Svenljunga företaget STAR trading. Allt från armaturer, ljuskällor med LED och ljusslingor för inne- och utomhusbruk.

Hela vårt sortimentet är nu större och bredare!

Psst!

Just nu har vi dessutom utförsäljning på halogen lampor: Halva priset!!

Vad är LED?

Lysdioder, eller LED (Ljus Emitterande Diod) som det också kallas, har blivit populär i belysningssammanhang och det är den nya generation av ljuskälla.

En diod är en halvledare som leder ström i ena riktningen men inte i andra. Denna egenskap har sedan lång tid utnyttjats i elektriska komponenter, men så småningom upptäckte man också att vissa halvledarmaterial avger ljus då de tillförs ström. Den ljusemitterande dioden (LED) var född.

Varför välja LED?

LED är den nya generationen ljuskällor och framtiden inom belysning. Till skillnad från vanliga glödlampor har LED ingen glödtråd som värms upp utan avger ljus direkt när strömmen flödar genom den.

LED är det mest energieffektiva sättet att producera ljus och energibesparingarna jämfört med traditionella glödlampor är ända upp till 90% eller mer. Livslängden på lysdioder är väldigt lång. Detta innebär inte bara mindre underhåll med att byta lampor utan även mindre elektronikavfall och till skillnad från andra lågenergilampor innehåller LED inget kvicksilver eller andra miljöfarliga ämnen.

Källa: startrading.se

Gravlyktor och ljus

Hos oss hittar ett brett sortiment av produkter till gravplatsen. Ljus i olika brinntid, batteridrivna, lyktor och ljusslingor.

Välkommen in i butiken!

startsidan hittar du våra öppettider under Alla Helgons helgen

Arbetsbelysning

Självklart hittar du även arbetsbelysning i form av mindre strålkastare och bygglampor.

Komplettera med sladdvindor, förlängningskablar och grenuttag.

Välkommen in till vår
butik på Fjäråsvägen 8 i Sätila!

Öppettider
Måndag – fredag: 7.00-18.00
Lördagar: 9.00-13.00

Erbjudanden från vår Serviceverkstad

Motorsåg STIHL
MS362-CM

Bra verktyg är halva arbetet. Denna effektstarka såg kan man lita på i alla situationer. Sågen kännetecknas av hög motoreffekt och ergonomisk konstruktion utan ett enda onödigt gram. Lägg därtill en lång rad STIHL unika användarfördelar. Kraftpaket som klarar allt från förstagallring till slutavverkning och som kan användas i mindre sågverk.

Pris: 7490:-
Ord.pris: 8990:-

Lätthanterlig lövblås
Blåsaggregat STIHL BG56

Handburen lövblås som effektivt blåser bort löv, smuts och gräsklipp. Utrustad med runt munstycke, 2-MIX motor för låg bränsleförbrukning och låga utsläpp samt stoppknapp.

Pris: 2490:-
Ord.pris: 2790:-

Säsongens stora nyhet:
STIHL ADVANCE X-TREEm, Röjsele.
Passar alla!

En bärsele med mycket bra ergonomi, speciellt framtagen för längre arbetspass med klinga. Otroligt bra bärkomfort då ryggen går att justera i längsled efter kroppsstorlek och steglös viktfördelning över höft och axlar. Passar till FS 89 – FS 560 och FSA 90

Pris:1290:-
Ord.pris: 1450:- 

Välkommen in till Serviceverkstaden

Våra öppettider:
Måndag-fredag: 8.00-16.00

Vi finns längst in i butiken!