Jobba med oss

Bli en av oss

Vill du vara med att utveckla en blomstrande och näringsrik landsbygd? Skapa relationer med kunder? Bli en del av en koncern som ständigt är på väg framåt?

Du blir inte bara en medarbetare du blir en ambassadör för hela Sätila Bygg familjen. Hos oss på Sätila Bygg har du chansen att utvecklas och växa inom helt unika förgreningar i företaget. 

Låter detta intressant för dig? Tveka inte en sekund på att skicka din ansökan till oss!

Lediga tjänster

Servicesnickare 

Vi behöver förstärkning i vårt servicesnickarteam. Är du en person som har stor erfarenhet inom olika typer av byggnation, uppskattar ett gediget hantverk och gillar kluriga utmaningar? Gillar du att arbeta både på egen hand och i en sammansvetsad arbetsgrupp? Välkommen med din ansökan!

Kort om tjänsten. Du är van vid att arbeta självgående och planera en arbetsdag. Du gillar att möta kunder och har stor lyhördhet i deras önskemål. Kunden kan vara både privatpersoner, företag och hyresgäster. Arbetsuppgifterna omfattar löpande underhåll av lägenheter och bostäder. Främst kompletteringar, mindre om- och tillbyggnader, renovering i olika områden. Men också anpassningar i bostäder och offentliga miljöer. 

Är du den vi söker?

  • Trivs med att arbeta självständigt och i grupp
  • Du är en person som brinner för kundmötet med stor lyhördhet
  • Du är en lagspelare som sprider energi i gruppen

Kvalifikationer

  • B-körkort (krav)
  • Bred kunskap inom byggnation med många år inom snickaryrket

Om företaget

Sätila Bygg är ett familjeföretag i fyra generationer. Vi bygger inte bara hus och byggnader, utan driver också butik, brädgård och serviceverkstad plus att vi äger fastigheter och bedriver fastighetsskötsel. Inte nog med det så är vi innehavare av två gym i Sätila och vårt dotterbolag Lygnern AB med pensionat, restaurang och Spa. 

Man kan säga att vi investerat med hjärtat och utvecklingen av en byggnadsfirma har bara löpt på. Vi brinner för vår bygd och samarbetet med lokala aktörer. Som anställd på Sätila Bygg blir du en del av en varm gemenskap och möjligheten att utvecklas i företaget är oändlig, det är upp till dig.

Övrig information

Tjänsten som servicesnickare är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast möjligt. Placeringen är i Sätila och Kungsbacka med omnejd.

Har du fler frågor om tjänsten? Kontakta Rickard Åkesson: 0703-441750 eller rickard.akesson@satilabygg.se

Ansökan

Vi vill ha din ansökan senast den 30 april eller tidigare. Maila in din ansökan till: rickard.akesson@satilabygg.se

Ansökan

Skicka gärna in en spontanansökan med ditt CV för framtida rekryteringar

Maila: info@satilabygg.se

Vi ser fram mot din ansökan!

 

Vi är ombud för:

Våra öppettider

Byggvaruhandel:

Måndag-fredag: 7.00-18.00
Lördagar: 9.00-13.00

Serviceverkstaden:

Måndag-fredag: 8.00-16.00

Kontor:

Måndag-fredag: 8.00-16.00

Certifieringar