Byggnation

Anlita oss till ditt nästa projekt

Planerar du att renovera, bygga nytt, ett fönsterbyte eller en tilläggsisolering? Det kanske är ett tak som behöver bytas? Var lugn vi hjälper dig! Till att börja med kan vi komma ut och kolla på vad som behöver göras.

Certifierade inom Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg med oss i alla led. Genom våra olika standarder garanterar vi gediget hantverk och engagemang från början till slut.

Anlita oss för ditt nästa byggprojekt

Går du i byggtankar? Vi på Sätila Bygg har varit verksamma i byggbranschen i närmare ett sekel och har en lång erfarenhet inom byggbranschen. Kontakta oss för offert info@satilabygg.se

Byggnation

Under drygt 100 år har vi på Sätila Bygg spelat en stor roll för Sätila och dess omnejd. Vi har byggt skolor, äldreboenden, bostäder och mycket mer. Vi utför nästan alla möjliga slags byggnationer, allt från små byggnationer åt privatpersoner, hyresbostäder till ålderdomshem och stora skolor åt kommuner och landsting.

Sätila Bygg både producerar i egen regi och förvaltar fastigheter. Vi har även tillverkning och montage av prefabelement i egen regi. Såsom Attefallshus, olika element till byggprojekt osv …

I våra byggprojekt jobbar vi utifrån parteneringsavtal vilket innebär att vi är med i projektet från början till slut – för bästa resultat!

Våra tjänster 

Byggentreprenad

Vi har en lång erfarenhet av att leda större entreprenader inom byggnation. 

Det kan handla om till exempel nyproduktioner av lägenheter, offentliga utrymmen och villor. Vi ansvarar för projektet före, under och efter. 

Byggservice

Inom denna del av företaget utför vi löpande underhåll av lägenheter och bostäder. Främst kompletteringar, mindre om- och tillbyggnader, renovering i olika områden. Men också anpassningar i bostäder och offentliga miljöer. 

 

Kontakta oss för att få reda på mer:
info@satilabygg.se

Hållbart bygge!

Vi är certifierade inom kvalité, miljö och arbetsmiljö

Vi är ombud för:

Våra öppettider

Byggvaruhandel:

Måndag-fredag: 7.00-18.00
Lördagar: 9-13
Söndag (röda dagar): Stängt

Serviceverkstaden:

Måndag-fredag: 9.00-16.00

Kontor:

Måndag-fredag: 8.00-16.00

Certifieringar